GstarCAD STANDARD ili GstarCAD Professsional? Koji je prikladan za vas? Razlika između GstarCAD Standard i GstarCAD Proffesional je uglavnom u 3D CAD funkcijama. Profesionalna verzija ima više funkcija i mogućnosti za 3D modeliranje i uređivanje, kao što su ACIS modeliranje, dinamički blokovi, solprof, solwiev, soldraw,

Standardna verzija ima osnovne funkcije 2D crtanja, kao što su podrške datotekama, centar za dizajn, uređivanje teksta, slojevi, šrafure. Standardna verzija može biti dovoljna za vaše potrebe ako ne koristite alate za 3D uređivanje i modeliranje.

Evo nekih prednosti GstarCAD Profesionalne verzije:

Alati za 3D modeliranje

GstarCAD Professional vam omogućava da kreirate 3D modele, ACIS modeliranje i uređivanje, Rendering, Solid Editing itd. GstarCAD vam omogućava da koristite komande kao što su : POLYSOLID , PLANESURF, SURFOFFSET, CONVTOMEST, CONVTOSOLID, CONVTOSURFACE, CONVTONURBS. Nudi vam da koristite Section Plane, Flatshot itd.

Imajte na umu da GstarCAD Standard omogućava orbitiranje i pregled 3D modela i oblaka tačaka.

REGION Komanda

GstarCAD Professional podržava komandu REGION. Komanda REGION se koristi za pretvaranje zatvorenih objekata kao što su polilinije, poligoni, krugovi, elipse, zatvoreni splajnovi i krofne u dvodimenzionalni region. Nakon što kreirate region, možete ga modifikovati koristeći različite trodimenzionalne alatke.

Komandi REGION možete pristupiti iz menija: Početna > Crtanje > Region ili unosom komande: Takođe možete koristiti komandu SHADE da vidite razliku između regiona i običnog objekta.

MASSPROP Komanda

MASSPROP je komanda u GstarCAD Proffesional koja izračunava i prikazuje svojstva mase izabranih regiona ili 3D čvrstih tela. Svojstva mase obuhvataju površinu,perimetar, zapreminu, težište, momente inercije, proizvode inercije, poluprečnike rotacije, glavne momente, itd. Možete koristiti MASSPROP da analizirate fizičke karakteristike vaših projektnih objekata.

Kreiraj/ Ubaci / Prikaži / Uredi dinamički blok

GstarCAD Professional vam omogućava da u potpunosti kreirate, uređujete i pregledate dinamičke blokove. Dinamički blokovi su blokovi koji mogu da promene svoj izgled i ponašanje na osnovu parametara i radnji koje definišete u uređivaču blokova. Dinamički blokovi mogu vam pomoći da uštedite vreme, smanjite veličinu datoteke i kreirate fleksibilnije dizajne.

Preuzmite poređenje Softvera

Za detaljnije poređenje standardne i profesionalne verzije, možete preuzeti PDF datoteku.

Probajte GstarCAD Besplatno!

Uverite se sami kako naš softver može da vam pomogne sa besplatnom probnom verzijom! Preuzmite GstarCAD i koristite ga 30 dana besplatno.