PDF2DXF

PDF2DXF

PDF2DXF funkcionalnost je čvrsto integrisan programski dodatak za GstarCAD nazvan PDFtoDXF.

Ova funkcija značajno proširi područje primenljivosti omogućavajući korisnicima da konvertuju crteže u Adobe PDF formatu direktno u .dxf u GstarCAD softveru.

Glavne karakteristike

PDF2DXF je idealna funkcija, razvijena od strane Visual Integrity, za korisnike koji često trebaju da konvertuju PDF vektorske CAD crteže u .dxf format, koji se može otvoriti i uređivati u GstarCAD softveru. Nakon otvaranja u GstarCAD softveru, .dfx datoteka može se jednostavno sačuvati kao .dwg datoteka.

Sve CAD vrste entiteta poput teksta, dijagrama, slika i dr. mogu se precizno izdvojiti s velikom preciznošću bez ikakvih greška. Za rasterske PDF datoteke funkcija omogućuje generisanje tačne slike koja se može koristiti kao sloj za praćenje u ciljnoj aplikaciji poput GIS mapping. Uz to može korisnik dodavanjem integrisanog paketnog režima jednostavno i brzo odjednom pretvoriti više PDF datoteka u .dfx format.

Pored snažnih funkcija i visoke performanse GstarCAD* softvera, PDF2DXF pomaže korisnicima proširiti područje primenljivosti GstarCAD aplikacija i doprinosi udobnost i fleksibilnost dizajniranja i crtanja.

*opciono može se integrisati s GstarCAD 2012 / 8/ 2015 i GstarCAD 2016, takođe s verzijom Standard ili Professional

PDF2DXF