GstarConcrete

Otkrijte snagu GstarConcrete:
Savršeni softverski dodatak za
Armirano-Betonske Konstrukcije

Kreirajte crteže armature do 10 puta brže.

GstarConcrete – CAD Dodatak za brzo i efikasno projektovanje armirano betonskih konstrukcija.

GstarConcrete
 • KOMPITABILNOST

  GstarConcrete je kompatibilan sa svim verzijama GstarCAD-a. Može biti podržan i na AutoCAD-u i nekim drugim CAD platformama.

 • JEDNOSTAVNOST

  Sve GstarConcrete funkcije su brze, jednostavne i efikasne. Napravite jednostavne ili složene crteže strukturalnog dizajna. Poboljšajte svoju efikasnost i isporučite bolje crteže za svoje armiranobetonske crteže.

 • UPOTREBLJIVOST

  Prijatan i jednostavan interfejs. Boje „polja“, „beleški“ i bilo čega drugog, sadržanog u ovim „dijaloškim okvirima“ koje se lako koriste, sa stvarnim pregledima, projektovane su da GstarConcrete učine intuitivnim softverom.

 • INOVACIJA

  Svi objekti koje kreira GstarConcrete su “pametni” tekstovi i polilinije. Štaviše, sve GstarCAD komande su primenljive. Jednostavnim uređivanjem teksta, sve povezane stavke se ažuriraju u realnom vremenu. Slično, rastezanjem ivice sve se automatski ažurira. Konačno, crtež, kada bude modifikovan ili otvoren pomoću softvera, i dalje će biti DVG datoteka, koju može štampati i čitati bilo koja vrsta CAD-a.

Datoteka sa probnom licencom će biti isporučena direktno u prijemno sanduče u roku od 24 sata nakon popunjavanja obrasca.

Moduli

GstarConcrete

STRUCTURE MODULE

Sve što je potrebno za crtanje planova paluba.

GstarConcrete

REINFORCEMENT MODULE

Modul za ojačanje

GstarConcrete

UTILITY MODULE

Specijalne funkcije

GstarConcrete

GstarConcrete, inovativni softverski dodatak, revolucioniše proces crtanja armiranobetonskih konstrukcija. Kompatibilan sa GstarCAD-om, AutoCAD-om Full i ZVCAD-om, ovaj alat je pedantno izrađen uz doprinos strukturalnih stručnjaka. Njegova jedinstvena filozofija se fokusira na očuvanje integriteta početnog toka posla i karakteristika rasporeda, bez nametanja krutih ograničenja. Štaviše, GstarConcrete je opremljen nizom jednostavnih, ali moćnih alata, koji korisnicima omogućavaju da bez napora kreiraju visokokvalitetne i profesionalne crteže. Koristeći ovaj najsavremeniji softver, možete značajno smanjiti vreme proizvodnje i povećati produktivnost.

GstarConcrete koristi snagu CAD objekata i komandi do njihovog punog potencijala. Jednostavnim uređivanjem teksta trake, baš kao što biste to uradili u bilo kom CAD softveru, možete prisustvovati promenama na crtežu u realnom vremenu. Intuitivni „dijaloški okviri“ programa su dizajnirani sa principom samoobuke na umu, služeći i kao koristan vodič i kao sveobuhvatan priručnik za korisnike.

GstarConcrete revolucioniše upotrebu CAD primitivnih objekata čineći ih „pametnim“. Korišćenjem samo polilinija i tekstova, GstarConcrete omogućava primenu svih CAD komandi na svoje objekte. To znači da svako ko poznaje CAD može bez napora da se kreće i sa lakoćom manipuliše GstarConcrete-om.

GstarConcrete bez napora obrađuje sve aspekte povezane sa skalom crtanja, kao što su tekst, dimenzije i šrafure. Štaviše, dinamički generiše kontinuirana ažuriranja u realnom vremenu, neprimetno se prilagođavajući svim promenama u radnoj skali.

Uz uključivanje pravih pregleda treninga u sve prozore, program postaje neverovatno lak za upotrebu, podsećajući na koristan vodič ili sveobuhvatan priručnik za obuku.

O GstarConcrete Softveru

GstarConcrete

Primeri napravljeni sa GstarConcrete-om

GstarConcrete
GstarConcrete
GstarConcrete

Preuzmite besplatnu verziju od 30 dana
i isprobajte GstarConcrete odmah!

30 DANA BESPLATNO

* Besplatna probna verzija od 30 dana, nije potrebna kreditna kartica

Još uvek niste sigurni?

Kontaktirajte nas za više informacija

ili zatražite ponudu!