GstarCAD Standard

DWG kompatibilan 2D / 3D CAD sistem

Pristupačna alternativa za AutoCAD LT

 

GstarCAD Standard

Pristupačno licenciranje

Trajne licence, ažuriranja…

GstarCAD Standard

Dodaci/ ekstenzije

Dodaci, moduli i ekstenzije

GstarCAD Standard

Poređenje verzija

GstarCAD Standard

GstarCAD Standard

Tehnička podrška

Pitanja, mišljenja, sugestije…

GstarCAD Standard

GstarCAD Standard


Najpovoljniji CAD softver

GstarCAD Standard je jedno od najfunkcionalnijih rešenja za univerzalno 2D crtanje na tržištu. Smatra se najboljom ”isplativom” alternativom za AutoCAD LT. Sa verzijom GstarCAD Standard imate neograničene mogućnosti za 2D CAD crtanje u skladu sa međunarodnim propisima i sopstvenim standardima (tipovi linija, šrafure, dimenzije, šabloni, itd.) Sve više bivših korisnika CAD programa, kao što je AutoCAD LT, odlučuje se za GstarCAD Standard.

GstarCAD je kreiran da vas što više podseća na AutoCAD (komande, sintaksa, palete, trake sa alatkama). Međutim, cilj je da postojeći korisnik AutoCAD-a ne primeti velike razlike između ova dva programa i samim tim ne ulaže vreme i novac u učenje novog CAD programa.

Funkcionalnost

Glavne funkcije

GstarCAD Standard

Precizno crtanje

Praćenje važnih tačaka, unos koordinata pomoću tastature, kontrola položaja kursora pomoću Grid snap-a ili Object snap-a, možete kreirati precizne tehničke crteže brzo, lako i bez grešaka.

GstarCAD Standard

Momentalan odgovor

Kada crtate, modelujete ili pravite izmene u nacrtima, dobićete trenutne povratne informacije od programa. Ako pomerite kursor, videćete željeni rezultat pre nego što potvrdite ili izađete iz komande.

GstarCAD Standard

Asocijativne dimenzije

Označite dimenzije i oblike na osnovu dimenzija (linearno, poravnato, radijalno, ugao, koordinate, dužina luka, itd.). Ako promenite dizajn, dimenzije sa automatski prilagođavaju.

GstarCAD Standard

Obavezujuće reference

Postavite crtež preko spoljne DWG, DWF, DGN, PDF ili rasterske slike. Nakon kalibrisanja tačke umetanja i veličine, možete podesiti i transparentnost. Zatim nastavite sa crtanjem i dimenzionisanjem.

GstarCAD Standard

Brže promene

Napravite različite varijante. Funkcije za kopiranje, rastezanje ili preslikavanje pojedinačno odabranih objekata, kroz izbor prozora ili unakrsni izbor čine to veoma lakim

GstarCAD Standard

3D dizajn

GstarCAD je uglavnom 2D. Međutim, možete kreirati i izvanredne 3D dizajne. To je ”bonus” za sofisticiraniju 2D funkcionalnost profesionalne verzije.

GstarCAD Standard

3D modelovanje

Kreirajte 3D modele pomoću Boolean operacija i standardnih CAD operacija, kao što su Extrude, Fillet i još mnogo toga.
Takođe analizirajte informacije o 3D elementima kao što su moment inercije, centar gravitacije i zapremina.

GstarCAD Standard

3D orbita

Interaktivni prikaz modela i mogućnost postavljanja različitih vizuelnih predstava (žičani, realistični,…) daje vam kontrolu nad 3D dizajnom. Može poslužiti i kao alat za prezentacije.

Više funkcija

GstarCAD Standard

Dinamički unos

Više ne morate stalno da proveravate komandnu liniju. Koncentrišite se na oblast kursora i kada kucate na tastaturi. Funkcija AutoComplete vam takođe pruža listu odgovarajućih komandi.

GstarCAD Standard

Alat ”Lupa”

Idealna funkcija za rad sa velikim i gusto nacrtanim crtežima. Više ne morate da zumirate i prevlačite crtež po celom ekranu da biste nacrtali liniju od tačke A do tačke B.

GstarCAD Standard

Korisničko okruženje

Prilagodite izgled i sadržaj menija, grupne komande u karticama, padajuću listu, traku sa alatkama. Kreirajte čitave radne setove za različite vrste zadataka.

GstarCAD Standard

Radni prostor

Koristite modernu traku okruženja (srodne komande jasno sumirane u karticama i grupama), ali ako ste bolje upoznati sa starijom verzijom AutoCAD-a, pređite na GstarCAD ”Classic”.

GstarCAD Standard

Integrisani API

Da li razvijate aplikaciju za AutoCAD? Sa API integrisanim u GstarCAD (LISP,VBA, .NET, GRX – slično kao ARX/AutoCAD Runtime ekstenzija za aplikacije napisane na programskom jeziku C ili C++), vaš prelaz neće biti težak.

GstarCAD Standard

Alatka za organizovanje lejera

To je kao crtanje paus papirom. Crtajte na pojedinačnim lejerima za svaku industriju u jednom građevinskom projektu. Vaši crteži će biti jasni, organizovani i laki za čitanje.

GstarCAD Standard

DWG format

Otvorite crteže direktno od kolega koji su dizajnirali s AutoCAD ili AutoCAD LT. Završite svoj deo u GstarCAD-u. Sačuvajte crtež i pošaljite ga nazad. Nema uvoza ili izvoza. Čist timski rad.

GstarCAD Standard

Norme i standardi

Kreirajte DWT šablone crteža sa potrebnim tabelama stilova iscrtavanja, stilom dimenzija, tipovima linija, šrafurama, razmerama i naslovnim blokovima. Uštedite vreme sa svakim novim crtežom.

Novosti i poboljšanja

GstarCAD 2022

GstarCAD Standard

Poboljšanje u plotovanju

U GstarCAD 2022 došlo je do značajnog poboljšanja u oblasti čuvanja u PDF formatu, čuvanja sa transparentnošću, čuvanja rasterskih slika i funkcije osenčenog plotovanja sa ”Skriveno” opcijom. Stoga, rezultat je mnogo precizniji.

GstarCAD Standard

Popravljen raster motor

Ažurirani raster motor je ubačen u GstarCAD 2022 koji podržava više formata slika, pa čak i slike sa 1 milijardu piksela sada mogu da se ubacuju, ilustruju, dopunjuju i iscrtavaju ispravno

GstarCAD Standard

Unapređenje alata za dimenzionisanje

GstarCAD 2022 verzija takođe nudi poboljšane komande DIMREASSOCIATE, DIMREGEN, DIMCENTER, nova opcija za… Kao i komandu DIMLAYER, uz pomoć koje će dimenzije biti jasnije i preciznije..

GstarCAD Standard

ACET okruženje

GstarCAD 2022 već podržava 351 ACET (Autocad Express Tools) okruženja. Sada se može koristi mnogo više alata i dodataka razvijenih u okviru ovih okruženja.

GstarCAD Standard

Popravka višestruke linije

GstarCAD 2022 verzija omogućava lako skraćivanje ili produžavanje višestrukih linija sa različitim objektima, linijama, polilinijama, krugovima, lukovima, elipsama, savitljivim krivim linijama, itd
.

GstarCAD Standard

Dodatno

  • Popravljanje alata za lejere
  • SDI (Single Document Interface) režim je dostupan…
  • Popravljanje alata za grupe…
  • Poboljšana CHANGEBASE komanda i još mnogo toga…
VIŠE INFORMACIJA

GstarCAD 2021

GstarCAD 2020

GstarCAD 2019

GstarCAD 2018

GstarCAD Standard

Preuzimanje je lako. Preuzmite besplatnu verziju od 30 dana i isprobajte softver. Prilikom kupovine trajne licence, možete izabrati i opciju održavanja licence, koja pruža besplatnu tehničku podršku i buduće nadogradnje.

Isprobajte softver pre nego što ga kupite

 

RAZMISLITE SADA

Uštedite na nadogradnji, tehničkoj podršci i drugim pogodnostima uz 365 AutoRenewal opciju održavanje pretplate za vašu trajnu licencu.

GstarCAD Standard
Subscription AutoRenewal 365

Saznajte više o prednostima godišnje usluge održavanja licence