ARTISAN

Artisan

GstarCAD ima kao podršku Artisan program koji nam pomaže u stvaranju fotorealističnih slika i vizualizacije. Artisan je poznat širom sveta kao sjajno rešenje za render kod CAD dizajnera koji žele brzo i lako da naprave kvalitetne i fotorealistične slike. To je odličan izbor za sve dizajnere koji žele najbolji render učinak, inovativne dodatke i izuzetne sposobnosti GstarCAD-a kombinovanog sa Artisan-om.

Artisan za GstarCAD

Aplikacija je veoma laka za korišćenje i dozvoljava korisnicima da odmah naprave fotorealistične prikaze i vizualizuju 3D projekte u GstarCAD okruženju. Moćna kombinacija Artisan-a i GstarCAD-a ne samo da olakšava renderovanje sa prijatnim korisničkim okruženjem već i pruža širok raspon unapred napravljenih materijala, pozadina i osvetljenja za CAD dizajnere.

Pravljenje vizualizacija u realnom vremenu nikada nije bilo tako lako, korisničko okruženje je toliko prijatno da će čak i dizajneru početniku biti lako za korišćenje. Sa ugrađenom Artisan jezgrom za renderovanje, primenjiv za saradnju i zasnovan na DWG-ovima GstarCAD 2022 dizajn dozvoljava korisnicima da odmah naprave realistične vizualizacije svih 3D projekata, uz poboljšanje radne efikasnosti i skraćivanje utrošenog vremena.

Još važnije, postoji biblioteka koja se konstantno ažurira i korisnici mogu deliti svoje materijale po želji. Aplikacija takođe dozvoljava precizno postavljanje scene prema nameri dizajnera.